Sportieve Coaching

Fit2Play

Bij het bespelen van een muziekinstrument, en zeker bij de viool, is een goede houding belangrijk. Daarom is het verstandig naast je speelspieren ook de rest van je lichaam te trainen.

Heb je geen zin/tijd om te sporten? Begin met lazy fitness. Wil je je beter leren focussen op een prestatie (concert, auditie, wedstrijd etc.).  De kracht van je gedachten train je door regelmatig te sporten. Je  werkt daardoor vanzelf aan je zelfvertrouwen en een positieve uitstraling.

Hoe ga je om met ziekte, blessures, overspannenheid of burn-out? Wat zijn de gevolgen voor een professioneel musicus? Je passie was en is muziek maken…. moet je toch een andere weg inslaan? Ik spreek uit ervaring. Voorkomen is beter dan genezen. Begeleiding op mentaal en sportief gebied voor musici is een must. Blijf Fit2Play!

Door m.n. sportief1de rug-, schouder- en armspieren sterk te maken kan de belasting van de nek verminderen. Ik ben Fitnesstrainer en Personal Trainer en kan je oefeningen geven voor thuis of op het werk.

sportief

 

Wordt en blijf dirigent over je leven en je lijf.

coaching_2_3924225558